H κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, παντρεύεται στην Αθήνα

Image
ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ
Συντάκτης
Newsroom

 

Με τον επί χρόνια σύντροφό της πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η πιο μικρή σε ηλικία κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την εφημερίδα ON Time, το ζευγάρι, μετά από πολλές αναβολές, βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον γάμο του, ο οποίος, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2024 στην Αθήνα.

Ο έρωτας της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ -της μικρότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που ασχολείται με την υποκριτική- και του Μάθιου Κουμάρ, δικηγόρου στο επάγγελμα, έγινε αρχικά γνωστός τον Μάιο του 2016.

Οι δυο τους ζουν μαζί στο Λος Άντζελες, ενώ μέχρι σήμερα έχουν αναγκαστεί αρκετές φορές να αναβάλουν τον γάμο τους, ο οποίος αναμενόταν αρχικά να πραγματοποιηθεί το 2020.

Ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού τούς πρόλαβε, ενώ μετέπειτα και ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τούς ανάγκασε να ματαιώσουν εκ νέου τα σχέδιά τους, καθώς σκόπευαν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2023 στις Σπέτσες.

Πλέον, φαίνεται πως η αναμονή για το ζευγάρι πλησιάζει στο τέλος της, καθώς εντός του 2024 θα καταφέρουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)