Δάκρυσε η Φουρέϊρα όταν επισκέφθηκε τον ξενώνα του Σωματείου "Ελπίδα": Είμαι ευσυγκίνητη από τότε που έγινα μάνα (video)

Image
ΦΟΥΡΕΙΡΑ
Συντάκτης
Newsroom

 

Καλεσμένη του MyRadio 104,6 στα πλαίσια του ραδιομαραθωνίου που διοργανώνει ο σταθμός στον ξενώνα του Σωματείου "Ελπίδα" ήταν η Ελένη Φουρέιρα και μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα συναισθήματά της από τότε που έχει γίνει μητέρα, λέγοντας πόσο ευσυγκίνητη έχει γίνει και πόσο διαφορετικά βλέπει τα πράγματα από τότε που έγινε μητέρα..

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα" ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα.

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Mega Καλημέρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέφερε: "Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Έχω έρθει κι άλλες χρονιές αλλά η φετινή, είναι αυτή που εμένα προσωπικά… Είναι διαφορετικά πια. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από τότε που έγινα μαμά. Συγκινούμαι. Τώρα αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πόση δουλειά έχουν ρίξει οι άνθρωποι στο σωματείο και το πόσο ήρωες είναι όλοι αυτοί οι γονείς".

Μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και όλοι οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του MyRadio 104,6 θα παραμείνουν στον ραδιοφωνικό αέρα και θα εκπέμπουν ασταμάτητα όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα, στηρίζοντας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ»- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο και το όραμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα καταρρίψουν το προσωπικό τους ρεκόρ παραμένοντας στον αέρα για 156 συνεχόμενες ώρες.