"Συγγνώμη Ανδρέα μου, δεν ξέρω τόσο καλά ελληνικά όσο εσύ" - Ξέσπασε ο Μικρούτσικος κατά της Καινούργιου και εκείνη του ζήτησε συγγνώμη (video)

Image
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
Συντάκτης
Newsroom

 

Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος είχαν έναν νέο διάλογο τηλεοπτικά με αφορμή προηγούμενη εκπομπή, στην οποία συζητούσαν περί τοξικότητας και αυτοαναφορικότητας.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Δευτέρας στάθηκε στο γεγονός πως η παρουσιάστρια τον είχε αποκαλέσει τοξικό και ξεκίνησε ένας επικός διάλογος.

"Έχω δει 100 αντιπαραθέσεις και έχεις φάει 100 καρφιά. Γιατί; Είσαι μαζόχα; Σου αρέσει να σου τη ρίχνω; Δεν το λέω για αγάπη, στο λέω γιατί με προκαλείς, σου ρίχνω το καρφί και μετά έτσι για να πηγαίνουμε σπίτι να δένουμε τις πληγές μας", είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

"Δεν με πληγώνεις, γιατί ξέρω πόσο καλός άνθρωπος είσαι", απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου

"Αν είμαι καλός άνθρωπος, γιατί είμαι τοξικός;", ανταπάντησε ο παρουσιαστής, με την Κατερίνa Κιανούργιου να τον ρωτάει: "Κι εγώ τότε γιατί είμαι αυτοναφορική;"

"Είσαι αυτοαναφορική", της απάντησε.

"Εσύ Ανδρέα μου δεν προκαλείς καβγάδες στην τηλεόραση; Αν σε πείραξε, σου ζητώ συγγνώμη. Αλλά το είπα για πλάκα", προσέθεσε η παρουσιάστρια.

"Τοξικός είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πάρα πολύ αυστηρός για τα πράγματα χωρίς επιχειρήματα. Αυτή είναι η γνώμη μου", είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

"Συγγνώμη δεν ξέρω τόσο καλά ελληνικά όσο εσύ. Και το αυτοαναφορικός είναι λίγο άσχημο. Ανδρέα μου, συγγνώμη αν σε πείραξε", του είπε.