Αθηναΐς Νέγκα: Έχω μια ανώμαλη χαρά όταν δέχομαι αρνητικά σχόλια, απαντάω σαν την κατίνα (video)

Image
ΑΘΗΝΑΙΣ ΝΕΓΚΑ
Συντάκτης
Newsroom

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα παραχώρησε η Αθηναϊς Νέγκα. Η παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την πρόταση που είχε για να κάνει πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

“Κάποιοι καλεσμένοι της εκπομπής μου είναι ιδιότροποι για 30 δευτερόλεπτα και μετά γίνονται οι καλύτεροι. Είχα κάνει πρωινό με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο στο δεύτερο άνοιγμα του Mega, τη θυμόμαστε και γελάμε. Δεν νομίζω ότι είμαι καλή στο πρωινό, υπάρχουν παρουσιάστριες που είναι εξαιρετικά καλές.

Μου είχε γίνει πρόταση παλιά για πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Mega, αλλά ευτυχώς έμεινε ως ιδέα. Έχω μια ανώμαλη χαρά όταν δέχομαι αρνητικά σχόλια και απαντάω σαν την κατίνα στις κακίες που μου γράφουν”, είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Για τα σχόλια που δέχεται για τη λεύκη της, η Αθηναϊς Νέγκα απάντησε: “Συνήθως μου λένε συμπαθητικά λόγια, έχει τύχει κάποιες φορές να μου πουν και κάποιες κακίες. Με εντυπωσίασε που πολλοί άγνωστοι άνθρωποι πήραν το μέρος. Μου έγραφαν ότι “δεν σε συμπαθώ, αλλά αυτό που σου έκαναν δεν ήταν ωραίο”.