Δήμος Βερύκιος για Στέφανο Κασσελάκη: Ο Tyler είναι η αχίλλειος πτέρνα του, το πάθος στη ζωή είναι δίκοπο μαχαίρι (video)

Image
ΒΕΡΥΚΙΟΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος στον αέρα του Happy Day.

“Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας ανεξαρτήτως φύλλου. Επομένως και κορίτσια. Αλλά το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα.

Ισότητα σημαίνει ισότητα. Για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, αυτό σημαίνει ισότητα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης, ανασκευάζοντας την προηγούμενη δήλωσή του και τονίζοντας την τρυφερή σχέση που έχει με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

“Ειλικρινά, αν καταφέρουμε να έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε παιδιά στο μέλλον, θα είναι ευλογία”, παραδέχθηκε από την πλευρά του ο Τάιλερ Μάκμπεθ, διηγούμενος παράλληλα το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

“Ο Τάιλερ είναι η αχίλλειος πτέρνα του Κασσελάκη, η αδυναμία του. Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι αγαπάει πολύ τον Τάιλερ, έχει πάθος. Και το πάθος στη ζωή είναι δίκοπο μαχαίρι”, σχολίασε μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος ο Δήμος Βερύκιος.

“Αν θέλεις να αποσυντονίσεις και να πειράξεις τον Στέφανο Κασσελάκη, εγώ αυτό εισέπραξα χθες. Ήταν μία πολύωρη συνέντευξη με περισσή ευγένεια από τον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία έβγαλε κάποια συμπεράσματα”, τόνισε ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε το βίντεο: