Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έπρεπε να κάνω κι άλλες δουλειές για να μπορώ να παίρνω το γάλα του παιδιού μου (video)

Image
Ιεροκλης
Συντάκτης
Newsroom

 

Πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη στην ΕΡΤ1 ήταν ο γνωστός ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο κ. Μιχαηλίδης μίλησε στους «Μπαμπά-δες» και αναφέρθηκε στο δύσκολο ξεκίνημά του στο σανίδι, τις θυσίες και τα εμπόδια που αντιμετώπισε, καθώς ταυτόχρονα μεγάλωνε την κόρη του.

«Ήμασταν και φτωχοί και σε δύσκολες συνθήκες. Το Θέατρο εκείνη την εποχή στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε ως επάγγελμα, εκτός Κρατικού. Είχα επιλέξει να μην είμαι στο Κρατικό, μπήκα 30 χρονών στο Κρατικό, οπότε ο αγώνας ήταν άνισος», επεσήμανε ο ηθοποιός.

 «Έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά, για να μπορώ να έχω χρήματα για να παίρνω το γάλα του παιδιού, γιατί δεν έφταναν από τη δουλειά της γυναίκας μου και ταυτόχρονα δεν έπρεπε να αφήσω το θέατρο, γιατί έκανα 14 έργα παραγωγή, χωρίς μία», περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Από το θέατρο για 8 χρόνια δεν πήρα καθόλου χρήματα. 8 χρόνια, δεν άντεξα μετά, οικονομικά έφτασα σε αδιέξοδο και μπήκα στο Κρατικό Θέατρο και, ταυτόχρονα,, επειδή πια είχα ένα μεροκάματο από το θέατρο, μου ήρθε η ιδέα να κάνουμε ένα πράγμα που θα μπορώ να το ελέγχω όλο εγώ», συμπλήρωσε αναφορικά με την ιστορία των «Άγαμων Θυτών».

«Εκεί ένιωσα ότι τελειώνει η μεγάλη απόρριψη. Μέχρι τότε η απόρριψη ήταν οριακή, δεν ένιωθες ότι μπορείς να πας παρακάτω. Ήταν όμως καλό σχολείο», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης χαρακτηριστικά.