Γιάννης Μπέζος: Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση (video)

Image
μπεζοσ
Συντάκτης
Newsroom

 

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε μεταξύ άλλων για την κριτική που έχει δεχθεί αλλά και για την εκπομπή που παρουσίασε. «Φοβάμαι τον κακό μου εαυτό. Δεν υπάρχει κανίες με φωτοστέφανο αγίου. Αυτά είναι ανοησίες. Είμαι υπέρ της αυτοκριτικής και όχι της κριτικής των άλλων. Δεν κάνει, πλέον, κανείς κριτική. Δεν είδα κανέναν να μου κάνει κριτική. Αν γράφονται κάποια πράγματα, αυτά δεν μετράνε έτσι κι αλλιώς» είπε.

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να τα παρατήσω δεν έκανα ποτέ καμιά άλλη δουλειά ίσως λίγο κάτι στα πολύ νιάτα μου, πολύ νέος, αλλά η δουλειά μου ήταν κυρίως αυτή. Έμεινα και κάνα χρόνο άνεργος. Ο χώρος της Τέχνης δεν είναι ένας χώρος Αγίων. Είναι πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός, έχει  μεγάλη γοητεία, έχει πολύ μεγάλες χαρές και μεγάλες πίκρες» ανέφερε ο κ. Μπέζος.

Ερωτηθείς για το τι δεν του αρέσει στο επάγγελμα του είπε οι άνθρωποι που δεν ξέρουν να μιλάνε σωστά την ελληνική γλώσσα: «Όταν βλέπεις ανοησίες, ανθρώπους αγράμματους, που δεν μιλάνε καλά ελληνικά και είναι πολλοί που δεν μιλάνε καλά ελληνικά και τα μιλάνε σαν να το κάνουν πολύ καλά, έχω κι αυτή την αίσθηση» σημείωσε. «Θα έχετε παρακολουθήσει πολλές φορές μεγάλους ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση και δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν. Βλέπουν εικόνες έγχρωμες που κινούνται. Και τους ρωτήσεις τι έγινε τώρα δεν θυμούνται. Είναι δηλαδή στον αστερισμό της ανοησίας δηλαδή χωρίς νόημα» κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

dei.gr