Μουζουράκης για πατέρα Αντώνιο: Ήταν και είναι πνευματικός μου - Με όλα αυτά που ακούστηκαν, ήταν σαν να προσβάλλουν το σπίτι μου (video)

Image
moyzoyrakis
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, τόσο για τον γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη, όσο και για τη σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για κακοποίηση.

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από τη Φαίη  Σκορδά στο «Fay’s time» αναφορικά με τη σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο αλλά και στο πώς αντέδρασε, όταν πληροφορήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος της «Κιβωτού του κόσμου». 

«Ο πατέρας Αντώνιος ήταν πνευματικός μου. Θεωρώ ότι είναι ακόμα, απλά δεν βρισκόμαστε με όλα αυτά που έχουν γίνει. Έχω εξομολογηθεί, έχω κοινωνήσει, με έχει συμβουλέψει… Όταν άρχισαν να ακούγονται όλα αυτά τα πράγματα, έκαναν τρομερή σύγκρουση με την εικόνα που έχω εγώ στο μυαλό μου» είπε αρχικά.

«Και επειδή έχω αισθανθεί τόσο κοντά με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, τον Αναστάση και τα παιδιά από την Κιβωτό, είναι σαν να μου προσβάλλεις το σπίτι. Σαν να μου λες κάτι για την οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης» συνέχισε ο Πάνος Μουζουράκης.

Τέλος, ο τραγουδιστής είπε: «Επειδή όμως, είμαι και λίγο της θεωρίας συνωμοσίας, νομίζω ότι από μόνο του προδόθηκε, το πώς ξαφνικά άρχισε να βάλλεται από παντού η Κιβωτός… Εδώ κάπου είχαν βγάλει ότι με τα λεφτά που έδινε ο κόσμος στην Κιβωτό, πληρώνουν τραγουδιστές για να πηγαίνουν να τραγουδάνε στους γάμους τους. Ο τραγουδιστής που τραγούδησε στον γάμο του Αναστάση ήμουν εγώ και προφανώς πήγα αφιλοκερδώς».