Γρηγόρης Αρναούτογλου για Πάνο Μουζουράκη: Θα χαρώ πολύ αν δεν πάει κανένας δημοσιογράφος στον γάμο του. Σιγά μην περιμένω τον κάθε Μουζουράκη! (audio)

Image
ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη για τον γάμο του που θα γίνει αύριο 27/5 στην Αίγινα.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως εφόσον ένας άνθρωπος βγαίνει δημόσια και λέει πως δε θέλει να υπάρξουν δημοσιογράφοι στον γάμο του, τότε θα πρέπει όλες οι εκπομπές να το σεβαστούν αυτό και να μην πάει κανείς.

«Εγώ θα ήθελα πολύ να το σεβαστούν και να μην πάει κανείς στον γάμο του. Ο άνθρωπος ζητάει δημοσίως να μην πάει κανένας. Θα χαρώ πάρα πολύ να μην πάει κανένας, εννοώ κανένας δημοσιογράφος. Όποιος πάει και δω ότι έχει κάμερα εκεί, θα με χαλάσει πολύ η εκπομπή που θα τον στείλει. Σημαίνει ότι δε σέβεται την επιθυμία ενός ανθρώπου σε μια πολύ ωραία προσωπική στιγμή» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρχικά.

Όταν, μάλιστα, οι συνάδελφοί του, τού είπαν ότι αυτό που ενόχλησε τους δημοσιογράφους είναι ότι στις πρεμιέρες του, ο Πάνος Μουζουράκης θέλει τα ΜΜΕ και στον γάμο του όχι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Ωραία, μη ξαναπάς τότε ούτε στην πρεμιέρα. Αν νιώθεις έτσι σαν δημοσιογράφος, το σέβομαι αυτό. Λες φίλε μου, με είχες πάρει δέκα φορές τηλέφωνο, κάποια στιγμή ήθελες να έρθω στην πρεμιέρα σου, τώρα μου λες δε θέλω. Ωραία, δε θα έρθω αλλά δε θα ξαναέρθω ούτε σε πρεμιέρα. Αυτό το δέχομαι.

Εγώ αν είχα πρωινό, δε θα έστελνα κάμερα, από θέμα εγωισμού. Δε θα πάω εκεί πέρα να τον παρακαλάω από την ώρα που δε το ζήτησε και εννοείται θα ξαναέστελνα στην πρεμιέρα. Αλλά κάποιοι δε το βλέπουν έτσι».