Ζαχαράτος σχολιάζει απολαυστικά τους πολιτικούς αρχηγούς: “Ο Βαρουφάκης θα μπορούσε να έχει γραφείο τελετών” (video)

Image
Ζαχαράτος
Συντάκτης
Newsroom

 

Ρεσιτάλ έδωσε ο Τάκης Ζαχαράτος σήμερα σχολιάζοντας με τον γνωστό του, καυστικό τρόπο το στιλ των πολιτικών αρχηγών με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές 2023.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, ο δημοφιλής κωμικός «τα έδωσε όλα» με τα σχόλιά του για τους πολιτικούς αρχηγούς.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τον Νίκο Ανδρουλάκη έκανε λόγο για μείγμα του Απόστολου Γκλέτσου, του «Μαθιού» από τον «Σασμό» και του. «Ξεκινάει λες κι είναι ο Νότης Σφακιανάκης με εισαγωγή από μακριά και λες τώρα βγαίνει ο θεός. Και σκάει κοντινό, τύπου γκόμενος και διαθέσιμος», σημείωσε για τον Ανδρουλάκη.

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Τάκη Ζαχαράτο είναι... «Λάνθιμος, μικρού μήκους ταινία».

Από τα σχόλια του ηθοποιού δεν ξέφυγε ούτε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι «καθισμένος στον καναπέ, με σούπερ make-up, και τα διαβάζει σαν... διαχειριστής πολυκατοικίας.

«Ο Κουτσούμπας συνδυάζει πολλούς ρόλους, θα ήθελα να πιω καφέ μαζί του», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος ενώ δεν ξέφυγε του σχολιασμού ούτε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25.

«Ο Βαρουφάκης θα μπορούσε να έχει γραφείο τελετών, θα τον εμπιστευόμουν για την ύστατη ώρα!» είπε ο ηθοποιός, κάνοντας τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη αλλά και τη Ματίνα Παγώνη να ξεσπάσουν σε γέλια!

«Ούρλιαξα με Ντόρα στο TikTok και τα σοκολατάκια της» συνέχισε ο Τάκης Ζαχαράτος, μιμούμενος την κυρία Μπακογιάννη!