Έριξε τα βέλη του ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης σε Βανδή-Μπισμπίκη: ''Δεν είναι έρωτας αυτό, είναι επίδειξη''

Image
Τριανταφυλλίδης
Συντάκτης
Newsroom

 

Για όλους και όλα στην ελληνική τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης. Σχολιάζοντας τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη είπε ότι αυτό δεν είναι έρωτας, αλλά επίδειξη.

«Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω την 2η ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο» είπε.

Για την Ζήνα Κουτσελίνη διευκρίνισε ότι δεν είναι πρότυπο για μία κοινωνία. «Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία. Είναι εκπομπές που μυρίζουν αίμα και τρέχουν» σχολίασε, ενώ για την Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Δεν μου λείπει τίποτα τηλεοπτικά… ούτε η Ιωάννα Μαλέσκου».

Στη συνέχεια έκανε το σχόλιο του για τον Νίκο Μουτσινά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα. «Δεν μπορώ να βλέπω το Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους… δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ αλλά εξυπνακισμό».

Στην συνέχεια μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα. «Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Έχει επιθετικότητα στην τηλεόραση, στη ζωή του είναι πολύ ευγενικός. Αυτό που βγάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μου αρέσει καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία και στη νεότερη γενιά».