Πάολα: Η πρώτη αντίδρασή της μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Image
ΠΑΟΛΑ
Συντάκτης
Newsroom

 

Στο θέμα με τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν μετά την τραγωδία στα Τέμπη αναφέρθηκαν στο Πρωινό τη Δευτέρα, όπου ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Πάολα. «Εμείς ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα σε κάθε εκπομπή 2 λεπτά την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιες εκπομπές πιο lifestyle ασχολήθηκαν περισσότερο, καλά έκαναν και ασχολήθηκαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί, παράπλευρα από το θέμα αυτό καθόμαστε και ασχολούμαστε αν οι δημοσιογράφοι είναι καλοί ή κακοί. Όλους μας κρίνει ο κόσμος και αν οι εκπομπές ασχολήθηκαν περισσότερο ή λιγότερο με το θέμα αυτό. Ο καθένας ασχολείται με αυτό που του επιτάσσει η συνείδηση και το καθήκον του. Τι να κάνουμε τώρα», είπε ο παρουσιαστής.

«Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Υπάρχει Θεός, αυτό θα δώσω ως απάντηση. Υπάρχει Θεός για όλα αυτά. Να είστε καλά», ήταν η απάντηση της γνωστής τραγουδίστριας στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου. Αυτό προκάλεσε την άμεση απάντηση του Γιώργου Λιάγκα.

«Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Θέλετε να γνωριστούμε ξανά όλοι. Ούτε και οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν ή να μην τραγουδήσουν δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει γίνει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα και αισθάνεται ότι θα δικαιωθεί; Είναι θύμα σε κάτι; Για ποιο λόγο βγαίνει και λέει υπάρχει Θεός; Είναι σε ένα μαγαζί, ο ένας τραγουδάει και ο άλλος δεν τραγουδάει. Να μην σχολιαστεί αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.