Όσκαρ 2023: Viral ο “στραβωμένος” Χιου Γκραντ – “Κόπανε”, σχολιάζουν (video)

Image
Άσλει Γκράχαμ - Χιου Γκραντ
Συντάκτης
Newsroom

 

Την Άσλεϊ Γκράχαμ συνάντησε ο Χιου Γκραντ για να συζητήσουν για τη βραδιά των Όσκαρ 2023, όμως από ό,τι φάνηκε… δεν είχε και πολλή όρεξη.

Ο σταρ φάνηκε ιδιαίτερα απρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της Άσλεϊ Γκράχαμ. Οι απαντήσεις του ήταν εντελώς αδιάφορες ενώ έδειχνε να σνομπάρει το μοντέλο, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους τηλεθεατές της βραδιάς των Όσκαρ 2023.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ξεκίνησε ρωτώντας τον εάν υποστηρίζει κάποιον και εκείνος απάντησε: «Κανέναν συγκεκριμένο», ενώ όταν του ζήτησε να αποκαλύψει «τι φορά;», η απάντηση ήταν «το κοστούμι μου».

Το μοντέλο δεν άφησε την προσπάθεια να συνεχίσει τη συζήτηση, ζητώντας του να σχολιάσει τη συμμετοχή του στην ταινία Glass Onion, με τον Χιου Γκραντ να απαντά: «Λοιπόν, μετά βίας ήμουν μέσα, ήμουν για τρία δευτερόλεπτα».

Το απαξιωτικό ύφος του σταρ ενόχλησε τους τηλεθεατές, που διέκριναν την αρνητικότητα του Χιου Γκραντ και την προσπάθεια της Άσλεϊ Γκράχαμ να ανταπεξέλθει.

«Η Άσλεϊ Γκράχαμ αξίζει ένα Όσκαρ επειδή ανέχτηκε τον Χιου Γκαντ. Μην περπατάτε στο κόκκινο χαλί αν δεν θέλετε να μιλήσετε», σημείωσε καυστικά χρήστης στο Twitter. «Ο Χιου Γκραντ προσπαθεί να δώσει τη χειρότερη συνέντευξη;», έγραψε άλλος, ενώ ένας τρίτος συμπλήρωσε: «Η συνέντευξη του Χιου Γκραντ ήταν η πιο άβολη στιγμή μετά το χαστούκι».

«Ο Χιου Γκραντ είναι κόπανος. Ήταν τόσο αγενής με την Άσλεϊ Γκράχαμ στο κόκκινο χαλί», «Κάνε κάτι καλύτερο Χιου Γκραντ. Το άτομο που σου παίρνει συνέντευξη το κάνει για τους ανθρώπους που βλέπουν τις ταινίες σου και βάζουν χρήματα στην τσέπη σου», «Τι μ@@@κας. Όχι ότι δεν το ξέραμε ήδη», ήταν ορισμένα μόνο από τα σχόλια.