Γκουντάρας και Γεωργακοπούλου κατά Λαζόπουλου: Ένας άνθρωπος που δούλευε επί πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση λέει ότι βρομάει η τηλεόραση – Mέσα από τις εκπομπές του έχουμε δει πολιτική καθοδήγηση (video)

Image
γουγκου
Συντάκτης
Newsroom

 

Με αφορμή την τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη μετά την σύγκρουση των τρένων που βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει και να σημειώσει πως καμία εκπομπή δεν χειρίστηκε σωστά το συγκεκριμένο σοβαρό θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του δήλωσε: «Βρωμάει η τηλεόραση δουλικότητα, υποτακτικότητα, θολά βλέμματα, πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα. Βουλώστε το. Αφήστε μας να κλάψουμε τους νεκρούς».

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα σχολίασε: «Όλοι έχουμε κάνει λάθη σε αυτή την ιστορία. Κι εμείς μπορεί να έχουμε σηκώσει το δάχτυλο άθελά μας και όλες οι εκπομπές. Για μένα καμία εκπομπή δε χειρίστηκε το θέμα άψογα. Το καλύτερο που θα έπρεπε να γίνει είναι να υπάρχει σιωπή και καθαρή ενημέρωση αλλά τέλος πάντων αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Και η κοινωνία βρωμάει δουλικότητα και πολλοί άλλοι».

«Δεν το έχουμε παρακολουθήσει όλο το απόσπασμα, οπότε δε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Μπορεί να είπε μέσα και για τον Τσίμα, τον Πορτοσάλτε… δε θέλω να λέω ονόματα, ας πούμε 100 δημοσιογράφους. Δεν ξέρω αν έχει πει ονόματα, οπότε ας μην το τραβάμε άλλο», σημείωσε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellada 24 (@ellada24gr)