Ορφανού για Φιλιππίδη: Αν είναι αλήθεια αυτά όλα αυτά, πρέπει να τον δει γιατρός (video)

Image
orfanoy
Συντάκτης
Newsroom

 

Η Νεφέλη Ορφανού παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε τόσο στον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και στον Γιώργο Κιμούλη.

Όπως τόνισε αρχικά η ηθοποιός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ έντονος απ' όλες τις πλευρές. Τον καιρό που ήμασταν μαζί τέτοιο πράγμα δεν είχα δει. Βεβαίως ήταν πάρα πολύ ορμητικός, με ταμπεραμέντο και εξαιρετικό ταλέντο. Λυπάμαι πάρα πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι, γιατί χάνεται ένας άνθρωπος ή χάνεται προσωρινά».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της η Νεφέλη Ορφανού αποκάλυψε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος που όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση και με είδε στενοχωρημένη, ήρθε και μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου. Εγώ αυτό δεν το ξεχνάω. Από τότε τον εκτίμησα πάρα πολύ. Για μένα αυτό μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, παρότι δεν έχω ζήσει μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω αν τη ζούσα πώς θα αντιδρούσα. Αν είναι αλήθεια ότι κατέβασε το εσώρουχό του και έδειξε το μόριό του, θα πρέπει να τον δει ένας γιατρός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός είπε: «Γιατί εμένα ο Κιμούλης μου φέρθηκε καλά; Εμένα αυτοί οι άνθρωποι γιατί μου φέρθηκαν καλά; Έχω κανένα φωτοστέφανο; Ήμουν και πολύ όμορφη… Εμένα μου έχει φερθεί άψογα. Όσες φορές έχω συνεργαστεί μαζί του ήταν πάρα πολύ κύριος».

Τέλος, η Νεφέλη Ορφανού στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων και επισήμανε: «Για να το λένε τα θύματα πάει να πει ότι κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί να μη συμβαίνει. Εγώ εξηγώ ότι και από τους δύο είχα μια εξαιρετική συμπεριφορά. Βεβαίως τα ραντεβουδάκια τα ζητούσαν όλοι τότε: πάμε να βγούμε, να φάμε, να πιούμε… Ε, όχι!».