«Λύγισε» η Κατερίνα Καραβάτου όταν μίλησε για τον θάνατο της μαμάς της – «Είμαι μόνη» (video)

Image
karabatoy
Συντάκτης
Newsroom

 

Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» η Κατερίνα Καραβάτου. Αναφερόμενη στην απώλεια της μητέρας της η παρουσιάστρια του My Style Rocks δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος -και μιλάω για μέσα μου- δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως» είπε στη Φαίη Σκορδά.

Για τις δυσκολίες στη δουλειά είπε: «Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική… και έτσι ήταν».

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Κατερίνα Καραβάτου, τους λόγους που νιώθει μόνη, εκεί αποκρίθηκε: «Γιατί έτσι είναι. Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη. Ήταν κομβικό το σημείο γιατί τότε έγινε γνωστό στα παιδιά μας και άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας». Στη συνέχεια περιέγραψε την αγαστή, όπως τη χαρακτήρισε, συνεργασία που έχει με τον Κρατερό Κατσούλη για την ανατροφή των παιδιών τους.

 

dei.gr