Λ. Λαζόπουλος: Οι δημοσιογράφοι είναι ας πούμε οι μπράβοι του συστήματος (video)

Image
ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

«Η σχέση μου με τους συναδέλφους είναι πάρα πολύ καλή επειδή τους ηθοποιούς τους έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, δεν είχα ποτέ κακές σχέσεις ούτε εχθρικές. Μ’ αρέσει η συζήτηση, είμαι ήρεμος πάντα», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την σχέση που έχει με τους συναδέλφους του στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Ο ίδιος, μίλησε για την σχολή που έχει ιδρύσει για μελλοντικούς ηθοποιούς.

«Δεν είχα χρόνο παλιότερα, τώρα έχω βρει χρόνο και ήθελα να το κάνω».

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι συνυφασμένος με το τηλεοπτικό «Τσαντίρι».

Μιλώντας για την εκπομπή που σημάδεψε την καριέρα του ανέφερε:

«Την ήξερα την ακροαματικότητα γιατί την έβλεπα την επόμενη μέρα στον κόσμο, δεν περίμενα τα μηχανήματα να μου δείξουν τι κάνω. Τον τρόπο που είχα να καταλαβαίνω τον κόσμο, τον διατήρησα, διατήρησα την παλιά μέθοδο.

«Δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα, θα επιμείνω σε αυτό. Αν υπάρχουν όρια, το ερώτημα είναι μετά ‘ποιος τα βάζει;’ Τα βάζει μια μήνυση, τα βάζει μια αγωγή; Η εξουσία δε θέλει εκ των πραγμάτων τη σάτιρα, δεν της αρέσει, είναι ο κακός που της δείχνει ακριβώς πως είναι.

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα έχω κάνει γιατί και να γυρίσουν πίσω θα δουν ότι εγώ είπα την αλήθεια μου. Δε λέω ότι είμαι αντικειμενικός, αλλά όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Δε με έβαλε κανείς, δεν έκανα το χατίρι κανενός και από την ώρα που δε θα μπορούσα να λέω αυτά που θέλω, από την ώρα που ενοχλήθηκαν, πήραν μια απόφαση και είπαν ‘οκ αυτός έξω’.

«Αυτό που έκανα το έκανα γιατί ήθελα να το κάνω, όχι για να πετύχω κάτι άλλο. Αν ήθελα θα μπορούσα να είμαι οπουδήποτε».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο δημοφιλής κωμικός αναφέρθηκε στους Έλληνες που θαυμάζει, πασίγνωστους και αείμνηστους ηθοποιούς.

«Όλους αυτούς που με έκαναν εμένα ηθοποιό βλέποντάς τους και ξέροντας ότι ακόμα και τώρα θα ανοίξεις και θα δεις μια ταινία με την αλήθεια της εποχής».

dei.gr

 

honeybeeproductions.gr