Έξαλλος ο Κούγιας με Λιάγκα: Κλείσε το στόμα σου! Θα έχεις μηνύσεις και αγωγές, είσαι άσχετος. (video)

Image
ΚΟΥΓΙΑΣ ΛΙΑΓΚΑΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Γιώργος Λιάγκας είχε έναν έντονο διάλογο με τον Αλέξη Κούγια.

Την ώρα που που συζητούσαν σχετικά με την ιατροδικαστική έκθεση, ο κεντρικός παρουσιαστής είπε κάτι που εξόργισε τον γνωστό ποινικολόγο.

“Βιάζεσαι και κάνεις τα ίδια λάθη. Άφησε να μιλήσει κάποιος που είναι ειδικός και γνωρίζει…” είπε ο κ. Κούγιας στον Γιώργο Λιάγκα, με τον τελευταίο να τον ρωτά “Οι εκπομπές οι τηλεοπτικές ώθησαν την αστυνομία στο να συλλέξει στοιχεία;”

“Ναι, και αν ήξερα ότι θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση δε θα έκανα την επιλογή να μιλήσουμε. Κλείσε το στόμα σου και περίμενε λιγάκι”, είπε ο Αλέξης Κούγιας σε υψηλούς τόνους, με τον Γιώργο Λιάγκα να επιμένει: “Το κλείνω το στόμα μου να σας ακούσω. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα πάρω θέση”.

“Θα κλείσω τον ήχο αν δε μ’αφήσεις να μιλήσω. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω” συνέχισε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον παρουσιαστή να του λέει “να μιλάτε χωρίς αντίλογο;“

Ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε τη διαμάχη λέγοντας: “Από εδώ και πέρα θα υπάρχει αντιδικία μεταξύ μας. Από εδώ και πέρα θα έχετε και μηνύσεις και αγωγές“, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει “άσχετο” τον γνωστό παρουσιαστή.