H Kαίτη Γαρμπή έστειλε εξώδικο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης

Image
Γαρμπή
Συντάκτης
Newsroom

 

Η Καίτη Γαρμπή, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, έστειλε εξώδικο στο μαγαζί, όπου τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, στο οποίο θα συμμετείχε μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η επιχείρηση έστειλε εξώδικο στον τραγουδιστή και στην Καίτη Γαρμπή.

Στο εν λόγω εξώδικο που έλαβε το ζευγάρι σημειώνεται ότι ο Διονύσης Σχοινάς έλαβε προκαταβολή 40.000 ευρώ και η Καίτη Γαρμπή 20.000 ευρώ από το ίδιο μαγαζί, σε πρότερο χρόνο για εμφανίσεις τον καιρό της πανδημίας, οι οποίες δεν έγιναν λόγω των μέτρων, τα οποία χρήματα, όμως, δεν επεστράφησαν. Με τη σειρά, του ο δικηγόρος του ζευγαριού, επέμενε ότι το ζευγάρι δεν έλαβε καμία προκαταβολή από το μαγαζί. 

Τώρα ήρθε η ώρα να πάρει θέση και η τραγουδίστρια, η οποία απαντά με εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Alpha, το εξώδικο, το οποίο χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, έχει συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και ειδικά για αυτά τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης.

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει διά του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε, αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.