Με εγκεφαλικό o Π. Φιλιππίδης στο νοσοκομείο - Σοβαρή η κατάστασή του, λέει ο δικηγόρος του

Image
Φιλιππίδης
Συντάκτης
Newsroom

 

Με εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος δήλωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Κορυδαλλού πως είχε πόνους. Εκείνοι έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι έκριναν τελικά ότι πρέπει να εισαχθεί για νοσηλεία.

Ο ηθοποιός σήμερα είχε δικαστήριο για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Σήμερα τα ξημερώματα ένιωσε πόνους και αδιαθεσία και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Νοσοκομείο από τη φυλακή του Κορυδαλλού, όπου κρατείται για να μετάγεται στο δικαστήριο. Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε παραπονεθεί αρκετές φορές μέσω των δικηγόρων του για την επιδείνωση της υγείας.

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Π. Φιλιππίδη, χαρακτήρισε «σοβαρή» την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ανέφερε: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» και συνέχισε λέγοντας: «Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος μάλιστα πρόσθεσε: «Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40».

Κατ’ επέκταση, ο κ. Φιλιππίδης δεν θα παραστεί στη σημερινή δίκη.  
 

 

honeybeeproductions.gr