Για πρώτη φορά γονείς Rihanna και A$AP Rocky

Image
ASAP RIHANA
Συντάκτης
Newsroom

 

Η Ριάνα εγινε για πρώτη φορά μητέρα. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η διάσημη ποπ σταρ έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε το ΤΜΖ. Η 34χρονη τραγουδίστρια δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τη γέννηση του γιου της, ενώ κατά τοΤΜΖ, δεν υπάρχει ακόμη είδηση, ούτε σχετικά με το όνομα του μωρού.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ριάνα, ήταν στις 9 Μαΐου όταν έβγαινε από ιταλικό εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, έπειτα από ένα ρομαντικό δείπνο με τον ράπερ.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Ριάνα ήταν η χαρά των παπαράτσι, αφού με τις στυλιστικές της επιλογές, μαγνήτιζε κάθε φορά τα βλέματα όλων. Η ίδια, πέρασε το δικό της μήνυμα και αυτό δεν ήταν άλλο απο το γεγονό ότι μία γυναίκα δεν χάνει τη σεξουαλικότητά της, όταν γίνεται μητέρα.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον, να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει», είχε δηλώσει η τότε εγκυμονούσα Ριάνα στη Vogue.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να «ντραπεί» για το σώμα της, όσο «πρησμένο» κι αν φαίνεται.

«Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντραπώ για αυτό. Είναι μία περίοδος που κανονικά, θα έπρεπε να τη γιορτάζω. Γιατί να κρύψει κάποια την εγκυμοσύνη της;», τόνισε η Ριάνα.

«Ελπίζω να καταφέρουμε να επαναπροσδιορίσουμε το τι θεωρείται "αξιοπρεπές" για τις έγκυες γυναίκες», συμπλήρωσε.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγαπημένο της, ASAP Rocky, με τον οποίο αν και ξεκίνησαν ως φίλοι, κατέληξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

«Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν εύκολα από το friendzone μου. Σίγουρα μου πήρε χρόνο να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης, σε τι μπελάδες μπορεί να βάλει ο ένας τον άλλο», ανέφερε.

Όσο για το μωρό τους, ανέφερε πως δεν σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια, αλλά ούτε το απέφυγαν.

«Απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας», δήλωσε.

Η ίδια θεωρούσε ότι πρώτα θα παντρευτεί κι αργότερα θα αποκτήσει παιδί, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. «Δεν θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», ανέφερε.