Σάλος από το σκίτσο του αιρετικού Charlie Hebdo για τους βιασμούς της Ζιζέλ Πελικό

Image
ΠΕΛΙΚΟ
Συντάκτης
Newsroom

 

«Αισχρό» χαρακτηρίζεται από την κοινή γνώμη το σκίτσο του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, με πρωταγωνίστρια τη Ζιζέλ Πελικό. Το σκίτσο δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες και έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο ίντερνετ, καθώς απεικονίζει τους ομαδικούς βιασμούς της Πελικό.

Συγκεκριμένα, η Πελικό απεικονίζεται γυμνή και ναρκωμένη σε ένα κρεβάτι, με άντρες, επίσης γυμνούς, να περιμένουν τη σειρά τους για να τη βιάσουν, ενώ ο σύζυγός της βιντεοσκοπεί τη σκηνή με το κινητό του.

«Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει την αηδία που μου εμπνέετε», «Μα πού είναι η σάτιρα εδώ»; ή «Είναι απεχθές και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου», είναι κάποια σχόλια από τα σχόλια που έγραψαν οι χρήστες στο ίντερνετ.

Σημειώνεται ότι η Ζιζέλ Πελικό είχε πέσει επί μία δεκαετία θύμα βιασμού από τον σύζυγό της και δεκάδες άνδρες. Ο άνδρας της την νάρκωνε με ισχυρά αγχολυτικά και τη βίαζε ή την παρέδιδε σε άλλους άνδρες για να βιαστεί.

Ο Ντομινίκ Πελικό έχει ήδη παραδεχτεί ότι νάρκωνε τη σύζυγό του και προσκαλούσε δεκάδες άντρες να τη βιάζουν επί μια ολόκληρη δεκαετία, ενώ δήλωσε στο δικαστήριο: «Είμαι βιαστής, όπως όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα».