Οδηγός έσωσε ηλικιωμένη που κατέρρευσε μπροστά του στον δρόμο: "Είναι ένας άγγελος" (video)

Image
διασωση
Συντάκτης
Newsroom

 

Ένα συγκινητικό περιστατικό σημειώθηκε στην Γεωργία από το οποίο σώθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στην πόλη Valdosta όταν ο οδηγός της UPS, Raheem Cooper πραγματοποιώντας την κανονική του διαδρομή, είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα να σωριάζεται στον δρόμο. Τότε, αμέσως κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και έμεινε με τη γυναίκα, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως Μαρί Κόμπλ, καλώντας την «γιαγιά» της.

Η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο όπου έπρεπε να γίνει επείγουσα εγχείρηση στον εγκέφαλο σε υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Κατάφερε να περάσει την οδυνηρή διαδικασία και ξεκίνησε το δρόμο προς την ανάρρωση στο νοσοκομείο. Η Kayla Cochran, η εγγονή του Coble, άκουσε τι είχε κάνει ο Cooper για εκείνη και κατάφερε να τον εντοπίσει.

«Βρήκα τον αριθμό του και του τηλεφώνησα και του είπα ευχαριστώ», είπε ο Κόχραν στο WALB News. «Ότι ήταν πραγματικά ένας άγγελος για την οικογένειά μας που την είχε βρει γιατί αν δεν το είχε, θα είχε πεθάνει εκείνη την ημέρα».

 

«Πέντε μέρες μετά το χειρουργείο, δεν είχε μιλήσει καθόλου», είπε ο Κόχραν. «Και όταν μπήκε στο δωμάτιο, εκείνη φωτίστηκε και στην πραγματικότητα έσπρωξε τον εαυτό της και τον αγκάλιασε. Είναι η πρώτη φορά από τότε που έγινε όλο αυτό».

Στη συνέχεια, ο Κούπερ ξεκίνησε ένα GoFuneMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την οικογένεια, βλέποντας πώς τα μέλη έπρεπε να οδηγήσουν από έξω από την πόλη για να μείνουν με την Κόμπλ όσο εκείνη αναρρώνει. Θέλει απλώς να δώσει ένα χέρι βοήθειας, επιμένει, και έδιωξε το ταμείο με 100 $ από τα δικά του χρήματα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Raheem Cooper, έλαβε μια επιστολή από τον διευθύνοντα σύμβουλο της UPS για τις πράξεις ηρωισμού του. Στο τοπικό υποκατάστημά του, ένας συνάδελφος του έδωσε εισιτήρια για τον αγώνα ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου της Φλόριντα και ο επόπτης του έδωσε μια πλακέτα προς τιμήν του.

 

Πηγή: newsbomb.gr