Ο Κιλιτσντάρογλου τάζει δωρεάν ποδοσφαιρικούς αγώνες στην τηλεόραση για να νικήσει τον Ερντογάν

Image
κεμαλ
Συντάκτης
Newsroom

 

Δεύτερος γύρος εκλογών στην Τουρκία, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να έχει προβάδισμα έξι μονάδων στις δημοσκοπήσεις και τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να τάζει τα... πάντα με σκοπό την ανατροπή, ακόμη και «ελεύθερους» ποδοσφαιρικούς αγώνες στην κρατική τηλεόραση.

Με 60 εκατομμύρια Τούρκου να πηγαίνουν για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες στην κάλπη, οι πολίτες της γειτονικής χώρας θα αποφασίσουν αύριο (28/5) ποιον θέλουν για πρόεδρο για την επόμενη πενταετία.

Ο Ερντογάν είναι το απόλυτο φαβορί, με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να του δίνουν 53% έναντι 47% του Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος ελπίζει σε ανατροπή.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υποσχέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ότι θα σταματήσουν οι μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων στα συνδρομητικά δίκτυα και θα μεταδίδονται δωρεάν στην κρατική τηλεόραση.

Από την πλευρά του ο Ερντογάν στην τελευταία του συνέντευξη παραδέχθηκε το σοβαρό πρόβλημα με τον πληθωρισμό και ανέφερε πως ο ίδιος θα δώσει τις λύσεις στα προβλήματα των Τούρκων.

Πάντως, ο Τούρκος Πρόεδρος έδειξε και αρκετά κουρασμένος καθώς στην live μετάδοση της συνέντευξής του, η κάμερα τον... έπιασε να κλείνει τα μάτια του και τα τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως «ο Ερντογάν αποκοιμήθηκε».