Εγκρίθηκε σε ρούβλια ο νέος προϋπολογισμός της Χερσώνας από τη ρωσική κατοχική διοίκηση

Image
ΧΕΡΣΩΝΑ
Συντάκτης
Newsroom

 

«Ο νέος προϋπολογισμός της Περιφέρειας της Χερσώνας, που βρίσκεται υπό ρωσική κατοχή, έχει ήδη εγκριθεί σε ρούβλια», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Σάλντο, επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης, που εγκατέστησαν οι Ρώσοι στην περιοχή.

«Ο προϋπολογισμός έχει ήδη εγκριθεί. Ο προϋπολογισμός αφορά μόνο σε δαπάνες. Δεν δίνουμε ακόμη την πλευρά των εσόδων. Αλλά, παρ' όλα αυτά, ο προϋπολογισμός έχει ήδη εγκριθεί σε ρούβλια. Λαμβάνει υπόψη το κόστος της αμοιβής των υπαλλήλων των εκτελεστικών οργάνων, το κόστος της πληρωμής των κοινωνικών χώρων, της πληρωμής των συντάξεων», δήλωσε ο Σάλντο σε συνάντηση με εκπροσώπους των Δήμων της περιοχής.

Ο ρωσικός στρατός, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Ουκρανία, πήρε, υπό τον έλεγχό του, ολόκληρη την περιοχή της Χερσώνας, στο νότιο τμήμα της χώρας, καθώς και το Αζοφικό τμήμα της Ζαπορίζια.

Στις περιοχές έχουν σχηματιστεί στρατιωτικές-πολιτικές διοικήσεις, έχει αρχίσει η μετάδοση ρωσικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών και αποκαθίστανται οι εμπορικές σχέσεις με την Κριμαία.

 

honeybeeproductions.gr