Συνελήφθη 50χρονη γυναίκα από την Αλβανία για τη δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα

Image
περιπολικο
Συντάκτης
Newsroom

 

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την 50χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής που προσήχθη νωρίτερα για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Η προσαγωγή της ύποπτης για τη δολοφονία έγινε το πρωί στην Εύβοια, όπου η γυναίκα εργαζόταν για άλλη οικογένεια.

Η 50χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρεται αυτήν την ώρα στον εισαγγελέα, φέρεται να πήγαινε τα ψώνια στην 84χρονη και ενδεχομένως να γνώριζε πού είχε χρήματα στο σπίτι.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το πρόσωπο που διαπιστώθηκε ότι μπήκε τελευταίο στο σπίτι πριν εντοπιστεί η σορός της ηλικιωμένης. Κατά τις ίδιες πηγές, ο άνδρας της προσαχθείσης έκανε κηπουρικές εργασίες στο σπίτι της 84χρονης.

Τι είχε δηλώσει ο σύζυγος της 50χρονης
Ο σύζυγος της 50χρονης είχε δηλώσει συντετριμμένος στο «Live News» μετά το έγκλημα. Όπως έλεγε, ο ίδιος και η γυναίκα του έλειπαν από την περιοχή εδώ και έναν χρόνο, κάτι που αποδείχθηκε ψευδές.

Οι ισχυρισμοί του συζύγου της 50χρονης κίνησαν επιπλέον υποψίες, αφού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το ζευγάρι έμενε κανονικά στα Καμένα Βούρλα και μάλιστα η γυναίκα επισκεπτόταν την 84χρονη ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

«Δεν ξέρω (αν είχε χρήματα). Ούτε κλειδί είχα, εγώ μένω από κάτω. Ήταν κυρία. Κυρία με τα όλα της»
Μετά τη δολοφονία ανέφερε πως η σύζυγός του υπέστη εγκεφαλικό και πως οι δύο τους βρίσκονταν στα επείγοντα του νοσοκομείου της Λάρισας.

«Εγώ τη σύζυγο την έχω εδώ στα επείγοντα, στο νοσοκομείο είμαι. Έχει πάθει εγκεφαλικό». «Δεν ξέρω (αν είχε χρήματα). Ούτε κλειδί είχα, εγώ μένω από κάτω. Ήταν όμως κυρία. Κυρία με τα όλα της».