Μπαλάσκας: Η μάνα της 13χρονης που κατήγγειλε βιασμό, είπε ότι η κόρη της “τα ‘θελε” – Δεν σας σηκώνετε η τρίχα που το ακούτε; (video)

Image
μπαλασκας
Συντάκτης
Newsroom

 

Στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας μπαίνουν νέα πρόσωπα για τον φερόμενο βιασμό 13χρονου κοριτσιού στη Λέσβο από δύο άνδρες 21 και 22 ετών.

Ταυτόχρονα, δηλώσεις της μάνας της ανήλικης έχουν δώσει νέα τροπή στην υπόθεση: «Απ’ ό,τι μας έχει πει εμάς, στους γονείς της, ότι ό,τι έγινε, έγινε, ήταν από μόνη της, δηλαδή παρασύρθηκε και τα έκανε, όχι ότι την πήραν με το ζόρι και της τα έκαναν. Ότι ναι μεν δεν είναι σωστό που ήταν ανήλικη, που έγιναν όλα αυτά, αλλά δεν την βίασαν κιόλας», είπε η μητέρα μιλώντας στο Mega.

«‘Μύρισε’ λίγο Κολωνός γιατί παρουσιάζει ομοιότητες, μιλάμε για 13χρονο», σημείωσε, από την πλευρά του, στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Όταν μιλάμε για σεξ με 13χρονο, μιλάμε πάντα για βιασμό. Όποιος ενήλικας πάει με 13 χρόνων παιδί, το έχει βιάσει. Σοκαρίστηκα ακούγοντας τη μάνα ότι πήγε με τη θέλησή του», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.

«Το λάθος είναι ακόμα από το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. όσον αφορά την υποδιεύθυνση ανηλίκων, δεν έχει πάει κλιμάκιο παιδοψυχολόγων να εξετάσουν το παιδί», επεσήμανε και συνέχισε: «Δεν έπρεπε να παρθεί κατάθεση από αστυνομικούς χωρίς παρουσία παιδοψυχολόγου ο οποίος θα κρίνει με δική του έκθεση του λόγου το αληθές;».