ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν 9 άτομα στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - 27χρονος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο

Image
ΕΛΑΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή, στο πλαίσιο του ντέρμπι «δικεφάλων» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στην OPAP Arena.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου χθες το βράδυ (20-10-2024) στη Νέα Φιλαδέλφεια, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν 9 άτομα (7 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί), ηλικίας από 18 έως και 33 ετών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε ναρκωτικά και σουγιάδες

Συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους ανωτέρω σε προελέγχους πριν την έναρξη του αγώνα, κατελήφθησαν 8 από τους κατηγορούμενους να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης ενώ 29χρονος αλλοδαπός κατείχε σουγιά με μήκος λάμας 6 εκατοστών.

Επιπλέον συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθύνθηκε προς τη φυσούνα του γηπέδου.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.