Τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Έδεσσας παρακολούθησε ο Κασσελάκης

Image
a
Συντάκτης
Newsroom

 

Τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Έδεσσας από τον οθωμανικό ζυγό παρακολούθησε σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη. 

Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων στην Έδεσσα, ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης και συνομίλησε με τους πολίτες.

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ με την Θεοδώρα στην πανέμορφη Έδεσσα, 112 χρόνια μετά από την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό. Πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία μας, να αντλούμε έμπνευση από τους αγώνες μας και να γινόμαστε μια καλύτερη κοινωνία. Και βλέποντας σήμερα εδώ τα παιδάκια που έκαναν την παρέλαση με τόση υπερηφάνεια, πραγματικά αισθάνομαι και εγώ προσωπικά ένα αίσθημα ευθύνης. Να προσφέρουμε ως μια εναλλακτική, προοδευτική, πατριωτική, σύγχρονη κυβερνητική λύση στον τόπο, για να μπορέσουν να έχουν την πιθανότητα να διεκδικήσουν τα όνειρά τους. Αυτό είναι το βασικό», δήλωσε σε δημοσιογράφους. 

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει «τώρα που σας έχουν διαγράψει» ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Δεν με έχουν διαγράψει. Δεν με έχουν. Και μόνο ο λαός τα διαγράφει όλα».