Σεπόλια: Συμπλοκή με καδρόνια σε δομή φιλοξενίας

Image
επεισοδια
Συντάκτης
Newsroom

 

Καβγάς που μετατράπηκε σε ξύλο με καρέκλες και καδρόνια σημειώθηκε σε δομή ανηλίκων στα Σεπόλια. Κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που μπήκαν στη μέση, ώστε να σταματήσει ο καβγάς, όμως όπως καταγγέλλουν τους πέταξαν γλάστρες και αντικείμενα.

Η συμπλοκή γενικεύτηκε μεταξύ μεταναστών και κατοίκων της περιοχής. Σε βίντεο που έφερε στο φως ο ALPHA, ένοικος πολυκατοικίας με σιδερολοστό επιχείρησε να μπει στη δομή φιλοξενίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όλα ξεκίνησαν όταν τσακώθηκαν φιλοξενούμενοι της δομής και ενόχλησαν δύο κορίτσια της περιοχής. Κλήθηκε η αστυνομία και αφού διευθετήθηκε το ζήτημα, κάτοικοι φέρονται να αποπειράθηκαν να εισβάλουν.

«Είπε ένας άνθρωπος "σταματήστε, ηρεμήστε" και πετάγανε καδρόνια στα αυτοκίνητα» ανέφερε κάτοικος. Άλλος κάτοικος υποστήριξε πως «μάλωσαν μεταξύ τους και μετά άρχισαν με τη γειτονιά, με καρέκλες», είπε μάρτυρας του περιστατικού.

Γυναίκα κάτοικος της περιοχής υποστήριξε ότι ομάδα νεαρών της επιτέθηκε, δύο ημέρες πριν τη συμπλοκή: «Προσπαθούσα να μπω σπίτι μου, ήρθαν κάτι παιδιά και με ακούμπησαν. Ευτυχώς που πρόλαβα να μπω μέσα».