Μαίρη Χρονοπούλου: Εισαγγελέας ερευνά τον τρόπο που πέθανε

Image
χρονοπουλου
Συντάκτης
Newsroom

 

Στη ΓΑΔΑ επέστρεψε η δικογραφία του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, καθώς εισαγγελέας εξετάζει ξανά τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αμφισβητείται ο τρόπος θανάτου, δηλαδή το γεγονός ότι όντως έπεσε και χτύπησε θανάσιμα.

Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, δήλωσε ότι «είχε ξαναγυρίσει η δικογραφία στη ΓΑΔΑ. Έχει χρεωθεί σε εισαγγελέα που πλέον την επεξεργάζεται και προχωρά μεθοδικά η έρευνα, τόσο όσο αφορά το περιουσιακό, γιατί έχουν εξαφανιστεί πράγματα αξίας. Η περιουσία υπολογίζεται 4.000, ενώ είναι πράγματα εκατοντάδων χιλιάδων».

«Εκείνο που πρέπει να διερευνηθεί είναι ο τραυματισμός. Δεν είναι πλήρης η ιατροδικαστική έκθεση, πρέπει να ολοκληρωθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τη διαθήκη που έφερε στο φως το Χαμόγελο του Παιδιού, η Μαίρη Χρονοπούλου αφήνει σε οικιακή βοηθό που την φρόντιζε τα τελευταία χρόνια ένα διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο και στο Χαμόγελο του Παιδιού άφησε το σπίτι στο Κορωπί. Επίσης, ο Οργανισμός οφείλει να δώσει στην οικιακή βοηθό 50.000 ευρώ.

Επίσης, ανέθεσε στην οικιακή της βοηθό να δώσει συγκεκριμένα χρηματικά ποσά στους μάρτυρες που ήταν μπροστά κατά τη σύνταξη της διαθήκης.