Παντρεύεται η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ με τον Μάθιου Κουμάρ - Στα λευκά η Μητρόπολη

Image
γαμος
Συντάκτης
Newsroom

 

Σε λίγη ώρα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάθιου Κουμάρ, παρουσία μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα στις 17:30 στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, δηλαδή στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β'.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β' δεν θα παραστεί λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Οι προετοιμασίες για την τελετή του γάμου ήταν εντατικές και η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη.

Αρκετός είναι επίσης ο κόσμος που έχει σπεύσει γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να δει από κοντά τους λαμπερούς καλεσμένους και τη νύφη με τον γαμπρό.

Ο γαμπρός φορώντας ένα μαύρο σμόκιν με πράσινο γιλέκο, καταφθάνοντας ήταν χαμογελαστός και δήλωσε στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο προαύλιο του ναού πως είναι ενθουσιασμένος.

Οι καλεσμένοι, μέλη βασιλικών οικογενειών αλλά και φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού άρχισαν να καταφθάνουν στις 5:00 μ.μ., βάση πρωτοκόλλου και τίτλου.