Η πριγκίπισσα Θεοδώρα παντρεύτηκε τον Μάθιου Κουμάρ - Οι υψηλοί προσκεκλημένοι

Image
γαμος
Συντάκτης
Newsroom

 

Παντρεύτηκαν η πριγκίπισσα Θεοδώρα Γλύξμπουργκ  και ο Μάθιου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών. Ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία κοσμικά γεγονότα της χρονιάς και έχει φέρει στην Αθήνα, γαλαζοαίματους από ολόκληρη την Ευρώπη.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ ένωσαν τις ζωές τους μπροστά σε συγγενείς και φίλους τους, που ταξίδεψαν στην Αθήνα από κάθε γωνιά της Ευρώπης και όχι μόνο. Υπάρχουν άλλωστε καλεσμένοι και από τις ΗΠΑ, όπου γνωρίστηκε το ζευγάρι και η μικρότερη κόρη του εκλιπόντος βασιλιά Κωνσταντίνου, έκανε καριέρα ως ηθοποιός.

α

α

Ο γάμος τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν μεταξύ άλλων, ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας -Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της, η τέως βασιλική οικογένεια της χώρας. 

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν τις 17:30. Δείτε παρακάτω απευθείας όλα όσα συμβαίνουν στην Μητρόπολη Αθηνών.

Την νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο αδελφός της Παύλος. Λίγο νωρίτερα είχαν φτάσει στην εκκλησία η μητέρας, Άννα Μαρία, συνοδευόμενη από τον γιό της Νικόλα. Παράλληλα, είχαν φτάσει στην Μητρόπολη, η αδελφή της νύφης, Αλεξία, με την οικογένειά της, και η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, με την οικογένειά τους. Η βασίλισσα της Ισπανίας έδωσε το παρών, όπως πολλοί γαλαζοαίματοι, πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Υψηλοί προσκεκλημένοι υπήρχαν και από την Ελλάδα, με πολιτικούς, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες που ήταν παρόντες το γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας. 

α

Λίγο πριν τις 17:00 ξεκίνησαν οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων στη Μητρόπολη, που είχε στολιστεί, όπως ακριβώς επιθυμούσαν η νύφη και ο γαμπρός. Εξωτερικά είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα, που περίμεναν για να χειροκροτήσουν.

Η Θεοδώρα και ο δικηγόρος Μάθιου Κουμάρ γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ τα χρόνια που η 41Ος ετών σήμερα, μέλλουσα νύφη, έπαιρνε μέρος στη σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία. Η σχέση τους άντεξε στο χρόνο και πριν από 5 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν. 

α

α