Ελεύθεροι ο παλαιοχριστιανός και η σύζυγός του - "Δεν άρπαξαν το παιδί, είναι δικό τους" τόνισε ο δικηγόρος τους

Image
ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, η σύζυγός του και η μεγάλη τους κόρη που νωρίτερα είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογενείας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε ότι οι γονείς δεν «άρπαξαν το βρέφος, καθώς τους ανήκει».

«Είναι δικό τους το παιδί. Αυτό που προκαλεί μεγάλη αίσθηση είναι ότι επί επτά ώρες τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών ταλαιπωρούνταν στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι ήταν ασθενείς, κρατούμενοι και δεν είχαν τα απαραίτητα που πρέπει τα ανήλικα τέκνα να έχουν. Την υγειονομική περίθαλψη αλλά και την τροφή» τόνισε, μεταξύ άλλων, μπροστά στις κάμερες ο δικηγόρος.

«Είναι δικό τους το παιδί. Αυτό που προκαλεί μεγάλη αίσθηση είναι ότι επί επτά ώρες τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών ταλαιπωρούνταν στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι ήταν ασθενείς, κρατούμενοι και δεν είχαν τα απαραίτητα που πρέπει τα ανήλικα τέκνα να έχουν. Την υγειονομική περίθαλψη αλλά και την τροφή» τόνισε, μεταξύ άλλων, μπροστά στις κάμερες ο δικηγόρος της οικογένειας.