Αλεξανδρούπολη: Στο εδώλιο τη Δευτέρα γονείς και νηπιαγωγοί για τον βιασμό 5χρονου από δυο συμμαθητές του

Image
ΔΙΚΗ
Συντάκτης
Newsroom

 

Ενώπιον του εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν σήμερα (28.09.2024) οι γονείς των παιδιών που εμπλέκονται στον βιασμό 5χρονου σε νηπιαγωγείο της περιοχής, που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό.

Παρουσιάστηκαν στην εισαγγελική αρχή, οι τέσσερεις γονείς των δύο 5χρονων που υπέδειξε ο πατέρας του θύματος, σχετικά με το βιασμό του γιου του σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη όπου φοιτούν και τα τρία παιδιά.

Μαζί τους ήταν και οι δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η καταγγελία έγινε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (26.09.2024) οπότε και συνελήφθησαν οι τέσσερις γονείς των δύο παιδιών- συνολικά τέσσερα άτομα και οι δύο νηπιαγωγοί.

Από την εισαγγελέα άρθηκε σήμερα η κράτηση τους και θα παρουσιαστούν στην δικάσιμο που έχει οριστεί για την Δευτέρα το πρωί.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για τις μεν δύο νηπιαγωγούς η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ για τους τέσσερις γονείς παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πρόκειται για μία πολύ σοκαριστική υπόθεση δύσκολη και πρωτοφανής καθώς εμπλέκονται παιδιά τόσο μικρής ηλικίας και αναμένονται οι εξελίξεις της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες.

 Οι δικηγόροι υπεράσπισης των δύο εκπαιδευτικών σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι θα μελετήσουν την υπόθεση μόλις πάρουν την δικογραφία οπότε θα αποκτήσουν μια πολύ πιο ξεκάθαρη εκτίμηση και εικόνα για το περιστατικό.