Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Image
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΑΘΕ), με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 07:00 έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 20:00, θα διαρκέσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), από το 69ο χλμ. έως και το 73ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, αναφέρει η Νέα Οδός.

Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00, ενώ την Τρίτη 1η Οκτωβρίου και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Σχηματαρίου, στο 70,7ο χλμ., στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, θα είναι κλειστός από τις 07:00-20:00.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται