Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία σοκ για βιασμό 5χρονου από συνομιλήκους του σε νηπιαγωγείο

Image
ΠΑΙΔΙ
Συντάκτης
Newsroom

 

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για βιασμό 5χρονου αγοριού από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο νηπιαγωγείο τους στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες η ΕΛΑΣ κλήθηκε από ιατρούς του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για περιστατικό αναφερόμενου βιασμού ανηλίκου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 5χρονος φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο συνομιλήκους του, εντός του νηπιαγωγείου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το παιδί το απόγευμα της ίδιας ημέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Κατά την εξέτασή του από τους ιατρούς αλλά και ιατροδικαστή βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι διετάχθη ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού ενώ με εντολή εισαγγελέα συνελήφθησαν οι 4 γονείς των δύο παιδιών που καταγγέλονται ότι προέβησαν στην κακοποίηση, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Συνελήφθησαν επίσης οι δύο νηπιαγωγοί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Επίσης διετάχθη η εξέταση του 5χρονου από παιδοψυχίατρο.