Στο "μικροσκόπιο" επιχειρηματίας της Μυκόνου ως "ηθικός αυτουργός" της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό

Image
Αστυνομία
Συντάκτης
Newsroom

 

Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο «φως» για τον ηθικό αυτουργό πίσω από τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, ο οποίος έχει βαρύ ποινικό μητρώο καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε απαγωγές, δολοφονίες και εκβιασμούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, η έρευνα επικεντρώνεται σε μεγαλοεπιχειρηματία στο νησί της Μυκόνου.

Υπάρχουν μάλιστα και δύο ύποπτα ταξίδια του φερόμενου ως εκτελεστή του τοπογράφου που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, τα οποία έγιναν μετά το Πάσχα και έχουν μπει στο μικροσκόπιο. Σημαντικό στοιχείο στα χέρα των Αρχών αποτελεί και η κατάθεση της συντρόφου του εκτελεστή, η οποία αποκάλυψε στην ΕΛ.ΑΣ ότι σε ένα από τα δύο ταξίδια στο νησί, συναντήθηκαν με τον εν λόγω επιχειρηματία.

Επίσης, σύμφωνα με την δημοσιογράφο του OPEN, υπάρχουν πολλές συζητήσεις του επιχειρηματία με άτομα από το περιβάλλον του τοπογράφου, οι οποίοι μεταφέρουν ποιον επιχειρηματία της Μυκόνου υποψιαζόταν ο 54χρονος ως εντολέα πίσω από τον ξυλοδαρμό του το 2021 στην Αθήνα.