Δολοφονία 35χρονου Αλβανού στις φυλακές Κορυδαλλού - Η σύνδεση με τη δολοφονία στο Ψυχικό

Image
ΦΥΛΑΚΗ
Συντάκτης
Newsroom

 

Κάμερα ασφαλείας από τις φυλακές Κορυδαλλού έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας του Αλβανού βαρυποινίτη, Αλφόνς Ντότσι, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 26 Ιουνίου από συγκρατούμενό του. 

Δράστης της δολοφονίας ένας επίσης αλβανός βαρυποινίτης, ο οποίος με το αυτοσχέδιο μαχαίρι του καταφέρνει θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και στο στήθος και στη συνέχεια προσπαθεί να κρυφτεί.Τελικά, μετά από έρευνα, ο δράστης της δολοφονίας εντοπίστηκε και ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι αφορμή ήταν η αντιδικία τους για το αν πρέπει ή όχι να επιστρέψουν στα κελιά τους λόγω ζέστης. Πλέον, όμως, μετά και τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό εξετάζονται και άλλα σενάρια…

Ο 35χρονος, που έπεσε νεκρός, ήταν έγκλειστος για τη δολοφονία ενός επιχειρηματία –κατά τη διάρκεια ληστείας– το 2017, ενώ σε άλλη ληστεία είχε χτυπήσει στο κεφάλι με το όπλο του μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κατέληξε αργότερα. 

Επίσης, το 2018 είχε αποδράσει από πλοίο στον Πειραιά –κατά τη μεταφορά του σε φυλακή–, ενώ δύο ημέρες αργότερα τον εντόπισαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνελήφθη με επέμβαση της ΕΚΑΜ.