Καταγγελία για οδηγό ταξί - Χτύπησε έναν επιβάτη που είχε κάνει λαρυγγεκτομή

Image
ταξι
Συντάκτης
Newsroom

 

Μία σοβαρή καταγγελία για έναν οδηγό ταξί έκανε ένας επιβάτης, που είχε υποβληθεί σε λαρυγγεκτομή, κάνοντας λόγο πως τον χτύπησε παρόλο που τού είχε υποδείξει γραπτώς το μέρος, όπου ήθελε να μεταφερθεί.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για έναν 66χρονο με πρόβλημα στις φωνητικές χορδές, ο οποίος πήρε ταξί από το νοσοκομείο για να πάει στον σταθμό του ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων, και από εκεί στο σπίτι του.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε ο επιβάτης, παρόλο που είχε σε χαρτί την τοποθεσία του, ο οδηγός των ταξί φέρεται να τον ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα να υποβάλλει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Καταγγελία για οδηγό ταξί - Τι απαντάει το ΣΑΤΑ

Ο γραμματέας ΣΑΤΑ, Πάρις Ορφανός, μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη σοκαριστική καταγγελία, αναφέροντας τα εξής: «Εμείς σαν Σωματείο, έχουμε επικοινωνήσει με τον οδηγό, τον έχουμε ενημερώσει, ο ίδιος αρνείται ότι έχει συμβεί έτσι το περιστατικό».

«Επικοινωνήσαμε και με τον πολίτη, ήρθε μας βρήκε, ενώ είχε πάει να υποβάλλει μήνυση στο Α.Τ. Ομόνοιας. Του είπαν να μην μπλέξει, τελικά ξαναπήγε και έκανε μήνυση, ενώ η υπόθεσή του πήγε και στο Πειθαρχικό» συνέχισε.

Άλλος εκπρόσωπος του Συνδικάτου υπογράμμισε πως η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τον οδηγό ταξί να κάθεται στο εδώλιο μετά την μήνυση που έκανε ο επιβάτης.