Δολοφονία στο Ψυχικό: Στο μικροσκόπιο των αρχών καταγγελίες για την Μύκονο

Image
Α
Συντάκτης
Newsroom

 

Στη Μύκονο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που ερευνά την υπόθεση δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, καθώς οι έρευνες στρέφονται στη “μαφία”του νησιού.

Οι αστυνομικοί που έχουν μεταβεί στην Μύκονο θα μιλήσουν με ανθρώπους από το στενό επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον του 54χρονου, προκειμένου να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το παρελθόν του δολοφονημένου τοπογράφου και να διαπιστώσουν αν δεχόταν απειλές και από ποιον.

Ταυτόχρονα, οι αρχές επεξεργάζονται το κινητό του θύματος για να δουν αν σε βάθος χρόνου απειλούσε κάποιος το θύμα.

Όσον αφορά τον δράστη, φαίνεται πως ήταν πολύ προσεκτικός στη φονική ενέδρα που είχε στήσει, καθώς δεν έχει αφήσει ούτε αποτύπωμα, ούτε dna, ενώ δεν έβγαλε ούτε δευτερόλεπτο το κράνος που φορούσε. Δεν έκανε την παραμικρή κίνηση που θα μπορούσε να τον προδώσει.

Υπενθυμίζεται ότι το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής στην δολοφονία, είχε πλαστές πινακίδες στο οποίο φαίνεται ακόμη και η σφραγίδα ΚΤΕΟ, με τις αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν το μηχανάκι, καθώς δεν αποκλείεται να «κρύβονται» σε αυτό κάποια στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη.