Χειροπέδες σε 31χρονο για μαστροπεία -Πώς τον συνέλαβαν σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο

Image
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
Συντάκτης
Newsroom

 

Στη σύλληψη ενός 31χρονου, υπηκόου Βουλγαρίας, για σωρεία αδικημάτων, ανάμεσά τους και η μαστροπεία προχώρησαν αστυνομικοί στο Μεταξουργείο.

Ο άνδρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο 31χρονος κατηγορείται για μαστροπεία, παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων.

Πώς έγινε η σύλληψη του 31χρονου σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο

Ο δράστης συνελήφθη κατόπιν διερεύνησης επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν εντός οικίας τον 31χρονο μαζί με ακόμα δύο γυναίκες. Κατά πληροφορίες πρόκειται για υπηκόους Κολομβίας, 20 και 28 ετών.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι γείτονες ενημέρωσαν ότι ο 31χρονος διακινεί ναρκωτικές ουσίες και εξαναγκάζει γυναίκες να εκδίδονται. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, από τη προανάκριση προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος τουλάχιστον από τα τέλη του 2023 προέβαινε στην προαγωγή και εκμετάλλευση γυναικών, τις οποίες μετέφερε σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ακόμη, ότι ο 31χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 28χρονη, στην οποία δεν επέτρεπε να εργαστεί και να βγει μόνη της από το διαμέρισμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε βιαιοπραγία εις βάρος των δύο γυναικών, οι οποίες ειδοποίησαν γνωστή τους προκειμένου να της βοηθήσει να διαφύγουν και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και την οικία του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

  • 3,9 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • ηλεκτρικός εκκενωτής(taser),
  • δελτίο αιτούντος ασύλου τρίτου προσώπου και
  • πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων σχετικά με τον προγραμματισμό ερωτικών ραντεβού καθώς και τον διαμοιρασμό των εσόδων που προέκυπταν.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.