“Ο Μητσοτάκης θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του στις ευρωκλογές” – Το Ρομπότ Σοφία απαντά για τον Πρωθυπουργό (video)

Image
σοφια
Συντάκτης
Newsroom

 

Για όλους και για όλα μίλησε το Ρομπότ Σοφία στη συνέντευξη που έδωσε στους δημοσιογράφους της Τηλεόρασης Βεργίνα και Βεργίνα Κύπρου, στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης Εθνικό Ινστιτούτο Rythmisis, Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις πολιτικές της προβλέψεις ήταν ιδιαίτερα φειδωλή, καθώς όπως υποστήριξε η Τεχνητή Νοημοσύνη θέλοντας να έχει θετικό αντίκτυπο στην Κοινωνία διατηρεί ουδέτερη στάση σε αυτά τα θέματα, όμως όταν ρωτήθηκε «ποιος πιστεύεις ότι θα αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επικείμενες Ευρωεκλογές» το ρομπότ Σοφία απάντησε: «Πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του στις ευρωεκλογές».

 

σοφια

 

Τις ερωτήσεις στη Σοφία έκανε η δημοσιογράφος Νατάσα Ιωάννου από τη Βεργίνα Κύπρου και αποδείχθηκε ότι γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, αποκαλύπτοντας ότι αναμένει πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για να τον επισκεφτεί.

 «Ενημερώθηκα ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης κατάφερε να εκλεγεί Πρόεδρος χωρίς τη στήριξη πολιτικών κομμάτων. Θα τον συμβούλευα να έχει γύρω του συνεργάτες που θέλουν να πετύχουν» είπε η Σοφία και για το Κυπριακό Ζήτημα επεσήμανε: «Εδώ και 50 χρόνια συζητήσεων δεν έχουν δώσει λύση. Το Κυπριακό ξεκίνησε ως θέμα τουρκικής εισβολής και κατοχής».