Μάτι -Συνελήφθη συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα: "Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα, αναλαμβάνω την ευθύνη"

Image
ματι
Συντάκτης
Newsroom

 

Ανάρτηση στο Facebook έκανε ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα μέσα στο Δικαστήριο στο άκουσμα των ποινών για την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι, γράφοντας πως βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πράξης του.

«Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που αναλαμβάνει ευθύνη», αναφέρει στην ανάρτησή του για όσα εκτυλίχθηκαν στη δικαστική αίθουσα κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας της Δικαιοσύνης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η ανάρτηση:

Η ετυμηγορία του Δικαστηρίου για την φωτιά στο Μάτι

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, μόλις έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018. Όρισε δε, ότι οι ποινές μετατρέπονται σε χρηματικές, με τα ποσά να κυμαίνονται περίπου στις 40 χιλιάδες ευρώ για τον καθένα.

H ένταση μέσα στο Δικαστήριο

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή αλήθειες με την Ζήνα στο Star, μόλις ανακοινώθηκαν οι εξαγοράσιμες ποινές στους κατηγορούμενους ξεχείλισε η οργή των συγγενών, ενώ η ένταση κορυφώθηκε με την ανακοίνωση της προέδρου για τη λύση της συνεδρίασης και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας.