Πάτρα: Χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη

Image
αστυνομια
Συντάκτης
Newsroom

 

Προκήρυξη για την επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί σε τράπεζα στην περιοχή των Πετραλώνων βρέθηκε στο κινητό του άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στην Πάτρα. Ο 38χρονος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», που είχε αναλάβει την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για γνωστό αντιεξουσιαστή που είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο στην Πάτρα για ληστείες. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η Αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα και βρέθηκε χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

Σύμφωνα με τις Αρχές, μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί πέντε επιθέσεις που φέρεται να είχαν πραγματοποιήσει μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης».

Ανάμεσά τους, η αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε εντοπιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά και η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα τον περασμένο Ιανουάριο.