Πειραιάς: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτηρίου

Image
πειραιας
Συντάκτης
Newsroom

 

Η στιγμή που ένας εκ των αλλοδαπών εργατών στο κτήριο που κατέρρευσε στον Πειραιά, εντοπίζει τον νεκρό αστυνομικό, καταγράφηκε από κάμερα.

Το Star έφερε στη δημοσιότητα την συγκλονιστική στιγμή που ένας από τους εργάτες οικοδόμους βρίσκει τον 31χρονο αστυνομικό κάτω από τα μπάζα του κτήρίου και με δραματικό τρόπο φωνάζει «πέθανε γ….».

«Έλα γρήγορα! Άνθρωποι μέσα. Παιδιά έναν τροχό φέρτε. Πέθανε…» ακούγεται να φωνάζει στην αρχή, αντιλαμβανόμενος ότι υπάρχει άνθρωπος κάτω από τα μπάζα. Οταν αντιλήφθηκε ότι ο αστυνομικός ήταν νεκρό, ήταν σε κατάσταση σοκ.

Το Σάββατο η κηδεία του αστυνομικού στα Γρεβενά

Εν τω μεταξύ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά, θα κηδευτεί ο 31χρονος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του κάνοντας έξτρα μεροκάματο σε οικοδομή στον Πειραιά.

Η κηδεία του νεαρού αστυνομικού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στην πόλη των Γρεβενών.

Το Σάββατο θα απολογηθεί επίσης ο εργολάβος ο οποίος έχει συλληφθεί από την αστυνομία για παραβίαση του άρθρου 286, που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού. Αρχικα είχαν κρατηθεί και οι 8 εργαζόμενοι, ωστόσο αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.