Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον γιο του Φρέντη Μπελέρη παρουσία του Σ. Παπασταύρου

Image
ΜΠΕΛΕΡΗΣ
Συντάκτης
Newsroom

 

Συνάντηση με τον κ. Πέτρο Μπελέρη, υιό του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Φρέντη Μπελέρη, είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Επικρατείας κ. Σταύρο Παπασταύρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Μακαριώτατο αρχικά να δείχνει το ενδιαφέρον του σχετικά με την υγεία του πατέρα του κ. Μπελέρη, ο οποίος είναι στην φυλακή για έντεκα μήνες. Υπενθυμίζεται ότι ο Φρέντης Μπελέρης εξελέγη Δήμαρχος Χειμμάρας ενώ πρόσφατα το αλβανικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε 2 χρόνια φυλάκιση, γεγονός που έφερε απογοήτευση τόσο στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου όσο και στην Ελλάδα.

“Άντλησε δύναμη από την υποστήριξη των τελευταίων ημερών αλλά και από τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας που τον επισκέφθηκε πριν από μερικούς μήνες αλλά και από την επίσκεψη που είχαμε πραγματοποιήσει σε εσάς την προηγούμενη φορά”, είπε στον Αρχιεπίσκοπο ο κ. Πέτρος Μπελέρης.

Ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τον υιό του υποψήφιου πλέον Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Φρέντη Μπελέρη, να του μεταφέρει ευχές για δύναμη και ο Θεός να βοηθήσει όλους σε αυτόν τον αγώνα.