Αγ. Ανάργυροι: Γνώριμος στις αρχές ο 39χρονος δολοφόνος – Νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές

Image
δολοφονος
Συντάκτης
Newsroom

 

Ο  δολοφόνος της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, νοσηλευόταν συνεχώς τον τελευταίο χρόνο σε ψυχιατρικές κλινικές, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Live News ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

Ο γυναικοκτόνος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, ενώ ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε ότι ο δράστης έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικά ιδρύματα, το Ψ.Ν.Α. και το Αττικόν.

«Ναρκωτικά έκανε πριν πολλά χρόνια και με την κοπέλα αυτή ζούσαν μαζί μέχρι και τις 9 Μαρτίου, αυτή είναι η ενημέρωση που έχω από την οικογένειά του. Ζήτησα από την οικογένεια να βρουν τους φακέλους του ανθρώπου αυτού από τα ψυχιατρικά ιδρύματα, να δούμε εάν πράγματι υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή όχι», είπε ο δικηγόρος.

Ο 39χρονος δολοφόνος ήταν γνωστός στις Αρχές, αφού είχε κατηγορηθεί και για άλλα εγκλήματα. Όπως μετέδωσε το Mega, το 2020 το θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό, όμως έπειτα απέσυρε την μήνυση.

Έναν χρόνο μετά, κατηγορήθηκε για σωματικές βλάβες και αντίσταση στις Αρχές, ενώ το 2020 είχε συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών.