Το κίνητρο του δράστη για το μακελειό στη Γλυφάδα: Ο καβγάς με την Καρνέση και το τελεσίγραφο

Image
καρνεση
Συντάκτης
Newsroom

 

Μετά το πρώτο σοκ της είδησης για το μακελειό με τους τέσσερις νεκρούς στη Γλυφάδα, αυτό που όλοι άρχισαν να αναζητούν είναι το κίνητρο του δράστη.

Τι συνέβη και ο 70χρονος Αιγύπτιος επιστάτης της οικογένειας Καρνέση, το δεξί τους χέρι για τέσσερις δεκαετίες, αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων αλλά και το δικό του, στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα όπου έγινε το πρωινό μακελειό;

Σύμφωνα με το LiveNews, αυτό που όπλισε το χέρι του Αιγύπτιου επιστάτη της οικογένειας Καρνέση, ήταν μια ενόχληση που είχε λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, κάποιος ενημέρωσε τον Αιγύπτιο ότι πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια Καρνέση για να μένει, στη Γλυφάδα, σε απόσταση πολύ κοντινή από το δικό της.

Ο λόγος που έγινε αυτό, είναι γιατί ο Αιγύπτιος φέρεται να είναι πάρει το «μέρος» του αδερφού της οικογένειας, με το οποίο οι αδερφές είχαν διαφορές. Έτσι αποφάσισαν να του ζητήσουν πίσω το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει.

Σύμφωνα με το LiveNews, ο Αιγύπτιος επιστάτης, πήγε το πρωί στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας για να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία από την Μαρία Καρνέση. Εκείνη του αρνήθηκε…

Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης κατέβηκε στο αυτοκίνητο, πήρε μια καραμπίνα και ανέβηκε ξανά επάνω, όπου έγινε το μακελειό.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Καρνέση - "Είμαστε συντετριμμένοι, μην συσχετίζετε το γεγονός με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση"

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη.

Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση» αναφέρει η ανακοίνωση του Σπύρου Καρνέση.

Αυτός είναι ο Αιγύπτιος που σκόρπισε τον θάνατο - Το χρονικό 

Ο 70χρονος Αιγύπτιος, με το όνομα Αριστείδης Αντέλ Ελ Μπουράυ ή Άρης, όπως ήταν γνωστός, εργαζόταν επί δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και φέρεται να απολύθηκε πριν από έναν χρόνο.

Ο 70χρονος μακελάρης εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μπήκε στα γραφεία με το αυτοκίνητό του και, κρατώντας δύο όπλα, άρχισε να ψάχνει τα πρώην αφεντικά του, ανεβαίνοντας στους ορόφους του κτιρίου, για να τους σκοτώσει.

Ο Αιγύπτιος μπήκε, κατά πληροφορίες, στη ναυτιλιακή, πήγε στο γραφείο της ιδιοκτήτριας, όπου τσακώθηκαν έντονα, και εκείνη τον πέταξε έξω από το γραφείο, λέγοντάς του να πάρει τα πράγματά του και να φύγει. Ο δράστης πήγε στο πάρκινγκ, πήρε τα όπλα, επέστρεψε και κλώτσησε την πόρτα, μπήκε στο γραφείο και πυροβόλησε στο χέρι την ιδιοκτήτρια.

Η ιδιοκτήτρια βρήκε καταφύγιο στο γραφείο του άνδρα της αδελφής της, που είναι διευθύνων σύμβουλος. Ο 70χρονος πυροβόλησε πρώτα εκείνον με την καραμπίνα. Παρενέβη ο πρώην καπετάνιος και εργαζόμενος της εταιρείας, επιχειρώντας να τον αφοπλίσει, και τον πυροβόλησε με περίστροφο. Στη συνέχεια πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο την ιδιοκτήτρια της εταιρείας στο κεφάλι.

Αφού σκότωσε τους τρεις, αναζητούσε την αδελφή της ιδιοκτήτριας, που ήταν στον 2ο όροφο. Όταν εισέβαλαν οι αστυνομικοί, ο δράστης ακόμη την αναζητούσε και μετά πήγε στο υπόγειο, όπου αυτοκτόνησε.

2