Νεκρή η τηλεπερσόνα Ελένη Καριολάκη - Η σορός της ήταν 4 μέρες στο σπίτι με τον σύζυγό της

Image
καργιολακη
Συντάκτης
Newsroom

 

Νεκρή στο σπίτι της, σε ηλικία 55 ετών, βρέθηκε η τηλεοπτική περσόνα Ελένη Καριολάκη. Η σορός της εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, σύμφωνα με το «Super Κατερίνα». 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις τέσσερις ημέρες βρισκόταν στο ίδιο σπίτι και ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη, ωστόσο την αστυνομία ειδοποίησε ο κουνιάδος της, ο οποίος ζήτησε και τη συνδρομή κλειδαρά. Στον ALPHA προβλήθηκαν πλάνα του σπιτιού που είναι ακατάλληλο και ήδη έχει ειδοποιηθεί το Υγειονομικό και φιλοζωικές από τους γείτονες. Η Ελένη Καριολάκη κηδεύτηκε προχθές στην Αγία Παρασκευή.

«Ξαφνικά μαύρισε και έφυγε. Ήμασταν παντρεμένοι 7-8 χρόνια», είπε ο κ. Μανώλης, σύζυγος της Ελένης Καριολάκη. Ο ίδιος είπε πως τον βοηθάει να βιοπορίζεται η γειτονιά. Άξιο αναφοράς είναι πως στο σπίτι φέρεται να βρισκόταν ο Μανώλης Μινδρινός, ενώ η Ελένη Καριολάκη ήταν νεκρή.

«Αυτό το σπίτι απέπνεε συνεχώς δυσοσμία»

«Αυτό το σπίτι απέπνεε συνεχώς δυσοσμία και κάποιοι γείτονες την είχαν συνηθίσει. Η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε στο ντιβάνι νεκρή. Διακομίστηκε στην ιατροδικαστική και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Η πρώτη άποψη του ιατροδικαστή είναι πώς έφυγε από παθολογικά αίτια. Ο ιατροδικαστής στην πρώτη εξέταση απεφάνθη για παθολογικά αίτια και για αυτό δόθηκε άδεια ταφής», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας. 

Ο σύζυγος «ζούσε σε άσχημες οσμές, δεν είναι απολύτως ισορροπημένος». «Γνωρίζω πως είχε γίνει έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. και θα πήγαινε η πρόνοια με το υγειονομικό αλλά δεν πρόλαβε. Τώρα αξιολογήθηκαν οι καταγγελίες που είχαν καταλυτικό χαρακτήρα», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας. 

Ποια ήταν η Ελένη Καριολάκη 

Η Ελένη Καριολάκη γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα από το Νικόλαο και την Τριανταφυλλη Φωτοπούλου. Από τα 5 της χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή της Τζούλιας Ραλλίδη.

Μεγαλώνοντας, χάρη στη βοήθεια του τότε αρραβωνιαστικού της Δημήτρη Παγουρη μπήκε στον πολιτιστικό θίασο του ΟΤΕ με σκηνοθέτη τον Σάββα Παρίτση και κειμενογράφο τον Γεώργιο Κιτοβα.

Μαζί με εκείνη την ομάδα έδιναν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε σχολεία και εκκλησίες με κείμενα από Τρωάδες, Μήδεια, Ωραία Ελένη κ.α. με τη δασκάλα τους Ιωάννα Ακριβοπούλου.

Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στις σειρές "Στο πάρα πέντε", "Εξαφάνιση", "Γοργόνες", "Μαργαρίτα" αλλά ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" χάρη στα πειράγματα του Ηλία Ψινάκη αλλά και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Είσοδος Ελεύθερη". Ακόμα, ακολούθησε η συμμετοχή της ως παίκτρια στο Wipe Out Ελλάδα - Τουρκία με την μαύρη ομάδα "Ζαραλίκος, Καριολάκη, Φραγκολιάς".